Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Sdu, de redactie en de auteurs van VIND Sociale Zaken streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in deze kennisbank zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindsocialezaken@sdu.nl.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Sociale Zaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over VIND Sociale Zaken, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op met ons, telefoonnummer 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail naar vind@sdu.nl.

Eigen Beleid in VIND Sociale Zaken

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden.
Naast landelijke wet- en regelgeving hebben organisaties vaak ook eigen beleid geformuleerd. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit (lokale) beleid op te nemen en 24/7 te raadplegen binnen VIND Sociale Zaken. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de Eigen Beleid tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool.
  • Alle lokale en landelijke informatie overzichtelijk bij elkaar op één plek, in VIND Sociale Zaken.
  • Snel te vinden in de kennisbank: uw eigen beleid documenten staan altijd bovenaan in de zoekresultaten en hebben een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren of wilt u eerst meer informatie? Bel ons via 070 - 378 98 80 of stuur een mail.