Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Sdu, de redactie en de auteurs van VIND Sociale Zaken streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in deze kennisbank zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindsocialezaken@sdu.nl.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Sociale Zaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over VIND Sociale Zaken, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op met ons, telefoonnummer 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail naar vind@sdu.nl.